De ce sa cumperi un puzzle 3D din lemn?

De ce sa cumperi un puzzle 3D din lemn?
De cate ori nu te-ai gasit in situatia de a cauta  un cadou original? Ceva pe care persoana iubita sau cel mai bun prieten sa il aprecieze si care sa-i aminteasca de tine? Puzzle-urile din lemn 3D oferite de DEGO sunt cadoul perfect pentru adulti si copii, deopotriva. In acelasi timp, te vei alatura unei comunitati in continua crestere careia ii place sa se distreze in timp ce creeaza.




Pentru unii dintre noi, puzzle-urile 3D pot reprezenta o noutate. Cu toate acestea, istoria lor a inceput in  1760 odata cu  britanicul John Spilsbury, un cartograf care pregatea o ora de geografie si care dorea sa isi faca prezentarea pe o harta lipita pe o tabla. Pentru a-si imbunatati prezentarea, a decis sa taie harta de-a lungul granitelor fiecarei tari. Astfel, puzzle-ul din lemn a prins viata pe o tabla simpla! Dupa cum puteti vedea, primul puzzle din lume a fost din lemn 😊.  Elevii sai au iubit noile ore de geografie si au invatat in timp ce se distrau.


La DEGO am selectat o mare varietate de produse de calitate premium, de la cei mai renumiti producatori. DEGO iti ofera puzzle-uri care se misca, se rotesc, canta si functioneaza cu precizia unui ceas elvetian (mai ales daca este un puzzle ceas mecanic 3D).   Deoarece precizia si durabilitatea sunt esentiale, DEGO iti ofera doar jucarii de top. Fiecare piesa de lemn este taiata cu laser si lustruita perfect. Prin urmare, nu vei avea nevoie de lipici, adezivi sau instrumente pentru a-ti asambla modelele. Desi adultii adora puzzle-urile noastre  3D din lemn, acestea sunt ideale pentru adolescenti si copii, deoarece le dezvolta manualitatea fina, puterea de concentrare si, mai presus de orice, ii invata niste principii de baza ale mecanicii. In stocul DEGO veti gasi intotdeaun modele pentru toate varstele. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti lasi mintea sa zboare si mainile sa lucreze.






Puzzle-uri 3D pentru adulti
Datorita complexitatii lor, majoritatea puzzle-urilor din lemn 3D sunt perfecte pentru adulti. Sau pentru adultii care vor sa petreaca timp de calitate impreuna cu copiii lor, construind obiecte practice sau decorative.
Cele mai usoare modele dureaza 1 pana la 4 ore pentru a fi finalizate, iar cele mai grele pot ajunge pana la 16 ore de munca.  Totul este sa te relaxezi si sa creezi! Masinile, trenurile, barcile si cladirile sunt printre cele mai populare modele pe care le oferim.  Puzzle-urile din categoria Puzzle 3D mecanic vin cu  mecanisme stralucite care le permit sa se miste. Vorbim despre jucarii superbe care incorporeaza arhitectura si inginerie.

Puzzle-uri 3D pentru copii
Modelele noastre au fost concepute special pentru copii cu cea mai mare grija si atentie la detalii. Etichetate clar si cu instructiuni simple, toate produsele noastre sunt conforme cu reglementarile UE. Majoritatea puzzle-urilor noastre din lemn 3D sunt pentru copii cu varsta peste 5 ani. Este varsta in care fetele si baietii incep sa isi foloseasca imaginatia pentru a construi lucruri. Avem masini, trenuri, barci si multe asemenea provocari inovative deosebite!








Robotime
Majoritatea puzzle-urilor din oferta DEGO sunt produse de Robotime,  compania numarul 1 din lume care produce puzzle-uri 3D din lemn. Compania are o echipa de peste 60 de designeri, arhitecti si ingineri. Au o adevarata pasiune pentru detalii si calitate. Astfel, produc piese de arta sofisticate cu mecanisme complexe de asamblare, pentru experiente cu adevarat deosebite.

De ce ar trebui sa cumparati puzzle-uri din lemn 3D
Lemnul este un material organic si, ca atare, confera obiectelor un aspect pur elegant. In plus, reprezinta o investitie in timp de calitate. Cati dintre noi avem nevoie de timp sa ne relaxam, sa ne linistim mintea si sa ne exploram creativitatea? Nimic nu functioneaza mai bine decat un puzzle 3D in reducerea stresului. Cei dintre noi care au copii ar trebui sa cumpere si puzzle-uri din lemn. Sunt mai mult decat simple jucarii. Un puzzle 3D atrage intreaga familie impreuna. Asamblarea unuia este un proiect de familie de care copiii se bucura si il apreciaza. Ei invata responsabilitatea, rabdarea, mecanica si cooperarea. Si o fac, din propria lor vointa, in timp ce se distreaza.


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!