Despre noi si despre voi

Despre noi si despre voi
DEGO s-a nascut in 2020. Numerologii ar fi putut spune ca se anunta un an bun, datorita simetriei cifrelor, insa realitatea a tinut cu tot dinadinsul sa ii contrazica. Asa se face ca o lume intreaga s-a trezit "prizoniera" in case, in familii, in sine. Nici macar televizorul sau retelele sociale nu mai puteau oferi acea oaza de evadare din realizatea imediata...


Asa a aparut DEGO. Din dorinta de normalitate, din dorinta de a darui un strop de mai bine si mai frumos. Din dorinta de a ne aminti satisfactia pe care ti-o da un lucru pe care reusesti sa il faci cu mana ta si de bucuria de a face cadouri celor din jur. Pentru ca DEGO livreaza BUCURIE LA CUTIE, timp cu tine si cu cei dragi, armonie.

Primele produse din site au fost picturile pe numere, apoi au venit goblenurile cu diamante si puzzle-urile 3D. In fiecare luna am incercat sa diversificam gama de produse si am adaugat, treptat, Casute DIY, broderii, schite & gravuri. In 2021 am mers si mai departe si am deschis categoria de Jucarii DIY unde am incercat sa fim cat mai creativi si sa deschidem perspective noi clientilor nostri. Am "calatorit" prin toata Europa dupa furnizori care sa ne permita sa aducem cele mai calitative produse de pe piata si cele mai inedite seturi DIY. Cautam in permanenta cei mai buni furnizori pentru cele mai calitative produse, iar daca ai vreun produs DIY pe care vrei sa il vinzi, ne-am bucura mult sa colaboram. Totodata, ne bucura fiecare interactiune cu voi, atat pe e-mail, la office@dego.ro  cat si telefonic la 0723567833 si va reamintim ca orice sugestie sau propunere de imbunatatire/diversificare a serviciilor noastre sunt intotdeauna bine venite si apreciate. 
 

Dar DEGO este in primul rand despre voi, clientii nostri! 

  
 




Va multumim tuturor si speram sa ne mentinem la nivelul exigentelor voastre in ceea ce priveste calitatea produselor si promptitudinea serviciilor.
Te rugam sa ne scrii in continuare, sa ne trimiti poze cu rezultatele tale, sa ne critici sau sa ne lauzi. Ne bucuram sa stam de vorba si sa povestim... orice.

Echipa DEGO

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!