Goblenurile cu Diamante

Goblenurile cu Diamante
Goblen cu diamante, tablou cu diamante, mozaic cu diamante, diamond painting etc. Toate se refera la acelasi lucru - realizarea unui tablou prin lipirea pe o suprafata adeziva, cu simboluri, a unor margelute colorate. Tehnica a aparut in anul 2010 fiind patentata de compania chineza  Guangdong Dazu Yueming Laser Technology Co.,Ltd.  Diamond painting incepe sa capete notoietate abia dupa 2017, cand termenul devine unul tot mai des cautat pe Google. 

Exista mai multe tipuri de goblenuri cu diamante?

Raspunsul este DA.  La DEGO poti gasi o varietate foarte mare de goblenuri cu diamante Criteriile de departajare sunt: 

 
Forma diamante                        rotund patrat  dimensiuni speciale
Suprafata  acoperita                                partiala totala
Suprafata de lucru
cu sasiu           
fara sasiu
Dimensiune 20x30 cm
30x40 cm
40x50 cm
50x65 cm
dimensiuni speciale, variabile care variaza intre 20x20cm pana la 132x65 cm
Grad de dificultate usor
mediu                            
avansat expert

In general, goblenurile cu diamante pe cadru de lemn (rama sau sasiu) au dimensiuni standard (20x30, 30x40, 40x50 cm). Cele fara sasiu au dimensiuni variabile. Atat goblenurile cu sasiu, cat si cele fara sasiu pot fi acoperite total (full diamond) sau partial (part diamond). Anumiti producatori prefera varianta acoperirii partiale pentru ca imaginea generala sa nu dobandeasca aspect pixelat in detaliile fine (fata, maini etc) sau pentru a spori impactul suprafetei acoperite cu diamante, in acest caz doar obiectul principal din imagine fiind acoperit cu diamante.

Ce contine un kit de goblen cu diamante?

Fiecare kit de goblenuri cu diamante  DEGO, indiferent de natura lui, contine:
  • panza de lucru cu imagine tiparita si suprafata adeziva
  • margele tip diamante sortate dupa culori cu simboluri ce corespund cu locul lor pe imagine
  • o tavita pentru diamante
  • un recipient cu ceara speciala
  • un stilou special pentru prinderea si plasarea diamantelor
  • un ghid ilustrat de instructiuni

Cum se lucreaza un goblen cu diamante?
  • Asezati panza de lucru pe o suprafata plana si indepartati folia protectoare de deasupra. Aceasta poate fi indepartata partial, pe masura ce aplicati diamantele
  • Alegeti primul simbol de pe panza, de unde doriti sa incepeti realizarea tabloului si apoi punguta cu diamantele corespunzatoare si puneti-le in tavita speciala.
  • Deschideti recipientul cu ceara ai apasati cu stiloul in el de cateva ori, apoi prindeti cu stiloul unul din diamantele din tavita. Acesta se va lipi de varful stiloului ai tot ce trebuie sa faceti este sa puneți diamantul pe simbolul corespunzator de pe panza de lucru.
  • Continuați astfel pana cand tot tabloul este terminat. In cazul in care doriti sa intrerupeți temporar activitatea, reatasati folia protectoare pe panza de lucru, pentru a o proteja de praf.





La final nu uita sa faci o fotografie rezultatului final si sa il trimiti la office@dego.ro sau prin What's up la 0723567833, sa ne bucuram impreuna de rezultatul muncii tale si sa devi o inspiratie si pentru alti artisti aspiranti

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!